2024 Kubota KX085-5 Mono | Graafmachine | Minigraver

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK9470
Merk
Kubota
Model
KX085-5 Mono
Uren
1 uur
Brandstof
Diesel
Vermogen
63 pk
Gewicht
8.467 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 150,00
Weekprijs
€ 600,00
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Kubota KX085-5 Mono Minigraver specificaties

Algemeen
1  uur
Nieuw
CW10
Rijwerk
450  mm
Rubber tracks
220  cm
100  %
Motor
Diesel
3.331  cc
Kubota
4-cilinder STAGE V DOC/DPF V3307-CR
63  pk
Afmetingen
6.940  mm
2.200  mm
2.540  mm
Gewicht
8.467  kg

Omschrijving

De nieuwste Kubota KX085-5 met Mono giek

Kan worden geleverd met CW10 snelwissel of eventueel een Engcon draaikantelstuk met CW10 of S45.

Eventueel uiteraard ook leverbaar met een afneembaar draaikantelstuk.

 

De Kubota KX085-5 levert het ultieme in bestuurderscomfort en hoge productiviteit.

Samen met Kubota’s bewezen hoge vermogen, lage emissie motor met directe injectie en robuuste, betrouwbare hydrauliek, is er standaard een groot aantal ingebouwde operationele en veiligheidsfuncties, evenals een nieuwe ultra stille ruime cabine voor meer comfort voor de bestuurder en productiviteit bij een breed scala aan werkzaamheden.

 

RUIM BEMETEN VERMOGEN

Kubota's hoge vermogen, lage emissie Stage V directe injectie, turbo dieselmotor is uitgerust met CRS en verbeterde DPF voor minder onderhoud. Een Engine Auto-Stop systeem is standaard gemonteerd voor minder geluid en uitstoot bij stationair draaien.

ZEER PRODUCTIEF

Kubota's load-sensing 2- pompen systeem zorgt voor een soepelere werking ongeacht de belasting en is uitgerust met twee elektronisch geregelde hulpcircuits plus een automatisch geactiveerde hydraulische retour.

EXTREEM VEELZIJDIG

De zweeffunctie van het dozerblad zorgt voor een egaal grondoppervlak na het opvullen. En dit is slechts één van de kenmerken die de Kubota KX085-5 zo veelzijdig maakt.

KRACHTIGE PERFORMER

Een uitstekend armbereik van 7,33 m levert een indrukwekkende graafkracht op diepten tot 4,6 m, waardoor de bestuurder sneller en efficiënter kan graven, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

TOONAANGEVEND COMFORT

De ruimere, stillere cabine met een bredere ingang, meer beenruimte, verstelbare luchtgeveerde zetel en joystickconsoles zorgen voor optimaal comfort en efficiëntie voor de machinist. Een nieuw 7" LCD display met een gebruiksvriendelijke interface en rechts geplaatste console dragen bij aan een beter zicht en een hoge productiviteit. Kubota Tracking System is standaard gemonteerd.

INGEBOUWDE VEILIGHEID

Ingebouwde operationele veiligheidsvoorzieningen zijn een geïntegreerde achteruitkijkcamera, LED werklampen en standaard kantelbeveiliging en bestuurdersbescherming.

Minigravers

Minigravers worden ingezet voor kleinschalige graafwerkzaamheden. Deze minigraafmachines zijn er in verschillende afmetingen en gewichten en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Voor graafwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden in kleine ruimtes worden deze minigravers vaak ingezet. Dit mede door dat deze gravers zeer functioneel zijn en uitgerust kunnen worden met verschillende aanbouwdelen zoals graafbakken, sloop/sorteerknijpers en hydraulische knijpers.

Kubota KX085-5 Mono Minigraver optie's

Kubota minigravers
Kubota is een bekende producent van minigravers en midigravers.
We leveren de machines van Kubota al sinds 2001.

Bekijk meer minigravers

Vergelijkbare minigravers

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats