2023 Wacker Neuson DW30 Swivel Dumper | Dumper | Wieldumper

Verkoopprijs € 36.500,00 Excl. BTW
Basis informatie
Referentie
VV1283
Merk
Wacker Neuson
Model
DW30 Swivel Dumper
Uren
1 uur
Brandstof
Diesel
Kenteken
T-95-FLJ
Gewicht
2.142 kg
Laadvermogen
3000 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
€ 36.500,00  Exclusief BTW

Wacker Neuson DW30 Swivel Dumper Wieldumper specificaties

Algemeen
1  uur
Nieuw
Rijwerk
Banden
100  %
4x4
Motor
Diesel
Afmetingen
3.710  mm
1.730  mm
2.778  mm
Gewicht
2.142  kg
3000  kg

Omschrijving

De vierwielaandrijving en de constante trekkracht in combinatie met het knik-pendelsysteem en het stijgvermogen tot 50% maken van de DW30 een echte off-road en on-road professional. Dankzij het intuïtieve bedieningsconcept met joystickbediening en het overzichtelijke dashboard kan de bestuurder zich volledig op zijn werk concentreren. De hoge draaikiepbak met kantelsensor voldoet aan alle vereisten voor uitgebreide toepassingen. De lange onderhoudsintervallen beperken het noodzakelijke onderhoud tot een minimum en besparen zo geld en tijd.

 

Hydrostatische vierwielaandrijving

Gewoon gaan zitten en rijden maar: Met de hydrostatische aandrijving kan de bestuurder zich op zijn werk concentreren zonder vaak te hoeven schakelen.

De constante trekkracht tussen 0 km/u tot de maximale snelheid en het hydrostatische remwerking zorgen voor een aangename rijervaring.

Langere onderhoudsintervallen

De lange onderhoudsintervallen van 500 bedrijfsuren maken extra kostenbesparingen mogelijk door minder service- en onderhoudsbeurten, gespreid over het gehele gebruik.

Veerbelaste parkeerrem

De veerbelaste parkeerrem wordt automatisch geactiveerd, zodra u de motor uitzet. De gebruiker hoeft deze niet handmatig te bedienen. Een handmatige, elektro-hydraulische bediening is echter ook mogelijk via de tuimelschakelaar.

De parkeerrem is slijtagevrij ontworpen, waardoor deze zeer duurzaam en betrouwbaar is.

Auto-Stop-functie

de ingebouwde Auto-Stop-functie schakelt de machine automatisch uit als deze 5 minuten niet gebruikt wordt. Deze periode is instelbaar en de bestuurder wordt vóór de uitschakeling visueel en akoestisch op de hoogte gebracht.

Ook elektrische verbruikers zoals de koplampen worden uitgeschakeld om de accu van de machine te sparen. Dit verlaagt de bedrijfskosten, verlengt de onderhoudsintervallen en verhoogt de wederverkoopwaarde.

De daaruit voortvloeiende verkorte motorlooptijd vermindert de uitlaatgasemissies/CO2.

Vergelijkbare wieldumpers

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats