2023 Bomag BMP8500 | Grondverdichting | Wals

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK8854
Merk
Bomag
Model
BMP8500
Uren
60 uur
Brandstof
Diesel
Vermogen
20 pk
Gewicht
1.595 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 90,00
Weekprijs
€ 360,00
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Bomag BMP8500 Wals specificaties

Algemeen
60  uur
Demo
Rijwerk
61-85  cm
Motor
Diesel
Kubota
3-Cilinders
20  pk
Afmetingen
1.897  mm
850  mm
1.275  mm
Gewicht
1.595  kg

Omschrijving

Zowel kabel als radiografisch op afstand te bedienen
Centraal hijspunt
Geheel vetnippelvrij

 

BMP8500 : Superieure verdichting.

De Bomag BMP8500 is een knigestuurde multifunctionele verdichter en is speciaal ontworpen voor grondverdichting. De BMP met een bedrijfsgewicht van 1600kg is bijzonder geschikt voor het verdichten van greppels, opvullingen en sleuven van riolering, ondergrondse infra en alle andere krappe en gevaarlijke ruimtes.

AFSTANDSBESTURING: Veilige intelligente bediening.

Dankzij de radiografische afstandsbesturing heb je alles onder controle. Zo kunt u de machine op in gevaarlijke (diepe) sleuf laten verdichten terwijl u veilig boven staat. U bent veilig, net zoals het werkterrein. Ook zal de machine niet bewegen wanneer u te dicht op het object staat.

VARIABELE BREEDTE; Geschikt voor iedere locatie

De rollen van de BMP8500 kunnen eenvoudig op de werklocatie verbreed of juist versmalt worden. De werkbreedte varieert hierdoor tussen 610 en en 850mm. Hierdoor is de machine gereed voor iedere sleuf in enkele minuten. De BMP8500 kan optioneel uitgerust worden met gladde rollen voor verbeterde oppervlaktekwaliteit zonder afdrukken van de nokkenwals.

KUBOTA: Betrouwbare componenten

Zowel de Kubota motor als de Bomag ECOMODE zorgen voor het laagste kostenplaatje. Wanneer de radiografische afstandsbesturing niet is ingeschakeld zal de motor automatisch terug schakelen naar stationair toerental. Dat scheelt brandstof en dus geld.

Bomag BMP8500 samenstellen

EXTRA OPTIES EN AANBOUWDELEN

Maak een keuze in uitvoering en aanvullende opties en verkrijg direct een scherpe prijs. Zelf een machine samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Start direct met configureren
Bomag walsen
Bomag is al meer dan 55 jaar een begrip in de wegenbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren.
Bekijk meer walsen

Vergelijkbare walsen

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats