2018 Hamevac VHU1000B | Vacuum Hef Unit | Vacuum techniek Hamevac


  • No_name
  • No_name
  • No_name
  • No_name
  • No_name
  • No_name

Bijlagen
Specificaties

Bekijk meer vacuum hef units
Meer Hamevac vacuum hef units
Meer vacuum hef units 4
 Informatie aanvragen

Basis informatie
ReferentieVK5013
MerkHamevac
ModelVHU1000B
Bouwjaar2018
Serienummer181000036
Staat Op voorraad
VerkoopprijsOp Aanvraag  Direct een vrijblijvende offerte ontvangen
Verhuur informatie
Dagprijs € 80,00
Weekprijs € 320,00
Maandprijs Op aanvraag


Overige informatie
Afmetingen
Lengte 600 mm
Breedte 600 mm
Hoogte 1000 mm
Algemeen
Chassisnummer 181000036
Gewicht 90 kg
Hefvermogen 1000  kg
Status Nieuw

VHU-1000-B | Vacuüm hijsunit op benzine

"Hamevac, niet de enige, wel de eerste"

U hebt meerdere machines voor verschillende toepassingen. Deze flexibiliteit van uw machines wilt u graag zo houden. In dit geval zijn onze vacuüm hijsunits uit de VHU-Serie een uitkomst. Vacuüm hijsunits uit de VHU-Serie zijn self supporting, oftewel machineonafhankelijk.

VACUÜM HIJSUNIT VHU-1000-B

In tegenstelling tot de andere leden uit de VHU-Serie is de VHU-1000-B er slechts in 1 uitvoering. De VHU-1000-B is, met zijn robuust frame, geïntegreerde buffertank (CE-conform), hijsoog en 2 verschillende mogelijkheden om diverse zuignappen te monteren, wel zodanig uitgerust dat u met alle (beton) producten tot een gewicht van 1000 kg. uit de voeten kunt.

Vacuüm hijsunit fabrikaat Hamevac type VHU-1000-B

Het gebruik in combinatie met lichtere machines zoals minigravers en minishovels is bij ons een belangrijk uitgangspunt geweest. Met een eigen gewicht van slechts 85 kg is deze unit uitstekend te gebruiken in samenwerking met kleinere machines. Het frame wordt gebruikt als buffertank, dus veiligheid gegarandeerd. Ondanks zijn lage eigengewicht heeft de unit wel een hoog hef-vermogen. Tot 1000kg kan hij belast worden, dus de meest voorkomende werkzaamheden, bijvoorbeeld trottoirbanden, tegels, gootelementen, enz., zijn geen enkel probleem.

VOOR EN ACHTER

We hebben deze vacuüm hijsunit zo uitgevoerd dat hij bij kleinere machines zowel aan de voorkant, als aan de achterkant gemonteerd kan worden. Met een hijsoog kan hij heel eenvoudig aan de voorkant van een machine opgehangen worden wat hem heel gemakkelijk en flexibel in het gebruik maakt. Het lage eigen gewicht houdt ook de kleinere, lichtere machines niet tegen deze unit te gebruiken. Heeft u hem liever achter aan de machine, bijvoorbeeld tussen de rolbeugel, is dit met een hele kleine aanpassing ook eenvoudig te realiseren.

 

Vacuüm hijsunit VHU-1000-B max. hefvermogen 1000 kg

ZUIGNAPPEN

De VHU-1000-B is zo geconstrueerd dat zowel de zuignappen van deVTH-A-Serie, als die van de eigen VHU-Serie gebruikt kunnen worden. Voorwaarde hierbij is wel dat het maximum hefvermogen van de zuignap niet hoger is als het maximum hefvermogen van de te gebruiken vacuüm hijsunit. 

 Op zoek naar een andere vacuum hef unit? Bekijk ook onze gebruikte en nieuwe vacuum hef units:


  • Gewicht: 180 kg
    Status: Demo
  • Vanaf € 150,00