2017 Caterpillar 303.5E CR High Spec | Minigraver | Graafmachine


 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name
 • No_name

Bijlagen
Specificaties

Bekijk meer minigravers
Meer Caterpillar minigravers
Meer minigravers 63
 Informatie aanvragen

Basis informatie
ReferentieVK4091
MerkCaterpillar
Model303.5E CR High Spec
Bouwjaar2017
Staat Op voorraad
VerkoopprijsOp Aanvraag  Direct een vrijblijvende offerte ontvangen


Overige informatie
Afmetingen
Lengte 4850 mm
Breedte 1950 mm
Hoogte 2500 mm
Algemeen
Chassisnummer JX200418
Gewicht 3508 kg
Status Nieuw
Urenstand 5  uur
Motor
Merk Caterpillar
Type 4-Cilinders
Vermogen 31.6  pk
Opties
Geleverd met 2e hydraulische functie (Sloop-sorteerfunctie)
Airconditioning
Hydraulische CW05 snelwissel en 3 bakken
Radio
Slangbreukbeveiliging
Tweede rijsnelheid
Werkverlichting
Zwaailamp
Rijwerk
Breedte rups 18  mm
Conditie 100  %
Type Rubber tracks
CABINE
Superieur comfort zodat u de hele werkdag productief kunt zijn.
COMFORTABELE WERKOMGEVING
In de ruime en comfortabele cabine met uitstekend zicht en beenruimte blijft de machinist comfortabel en raakt hij minder vermoeid. Tot de standaardkenmerken behoren:
·         Geveerde stoel met verstelbare rugleuning en polssteunen.
·         Servogestuurde bedieningselementen voor alle functies, inclusief rijhendels en dozerfuncties.
·         Overkappingsontwerp met twee stijlen voor een beter zicht op het werkgebied.
·         Een bedieningsschemawisselaar (niet in alle regio's leverbaar) is toegankelijk vanuit de cabine om te schakelen tussen de bedieningselementen van graafmachine en dieplepelbak.
·         Ruime opbergruimte onder de stoel die kan worden afgesloten voor extra veiligheid.
OPTIONELE GESLOTEN CABINE
Voor een nog groter comfort van de machinist is een gesloten cabine leverbaar als optie met de volgende kenmerken:
·         Afgedichte cabine met verwarming en optionele airconditioning, zodat u comfortabel uw werk kunt doen in de meest uiteenlopende omstandigheden.
·         Voorbereiding voor radio met luidsprekers; deze is eenvoudig te plaatsen.
·         Verwijderbare onderruit vóór en schuifruiten voor uitstekend zicht rondom de cabine.
·         Gasbekrachtigde voorruit kan met minimale inspanning omhoog worden geschoven.
·         Het schuifdeursysteem biedt een goede toegang en behoudt de compacte afmetingen van de machine, waardoor het risico op schade minder wordt.
JOYSTICKBEDIENINGEN
De bedieningselementen voor het zwenken van de giek en de extra hydraulische functies bevinden zich onder uw vingertoppen, waardoor de bediening soepel en eenvoudig gaat. Deze op de joystick gemonteerde bedieningselementen leveren meer productiviteit door de nauwkeurige beweging van het zwenken van de giek en de extra functies. Ze zorgen er ook voor dat pedalen overbodig zijn waardoor er op de vloer meer ruimte is voor de voeten van de machinist. De 100%-servobesturing biedt een consistente opbrengst en druk gedurende de levensduur van de machine. Hierdoor kunnen ook alle bedieningselementen worden vergrendeld tijdens het starten van de machine en wanneer de veiligheidsstang naar boven staat.
COMPASS-DISPLAY
Ontsluit de nieuwe functies en ervaar de waarde van het exclusieve COMPASS-bedieningspaneel van de nieuwe graafmachines van de E-serie. Het splinternieuwe COMPASS-bedieningspaneel van de Caterpillar hydraulische minigraafmachines van de E-serie is speciaal ontwikkeld door Caterpillar voor compacte graafmachines. Het voegt verschillende nieuwe functies toe aan de machines, waardoor de waarde voor de klant wordt vergroot:
·         Een standaard diefstalbeveiligingssysteem
·         Afstelbare extra stroomregeling voor uitrustingsstukken
·         Continue stroom
·         Zuinige modus - een brandstofbesparing tot 20% met een druk op een knop, terwijl de hoge productiviteit gehandhaafd blijft.
 

PRESTATIES
Krachtig graven met nauwkeurige controle.
STABILITEIT
Alle vier de modellen uit de E-serie hebben een betere stabiliteit zonder dat dit ten koste gaat van het ontwerp met een compacte draaicirkel. Deze verbeterde stabiliteit leidt tot een grotere productiviteit en veelzijdigheid door het gebruik van zwaardere uitrustingsstukken en de optionele lange graafarm.
SNEL EN KRACHTIG GRAVEN MET LASTAFHANKELIJKE HYDRAULIEK
Grote graafkrachten en korte cyclustijden leveren de productiviteit waar uw taak om vraagt. Lastafhankelijke hydrauliek optimaliseert de opbrengst voor soepele, krachtige prestaties en een betere brandstofzuinigheid.
MOTOR
De aandrijflijn met groot prestatievermogen levert een optimaal motorvermogen en krachtige prestaties. De motor voldoet aan de Amerikaanse EPA Tier 4 Interim en EU fase IIIA. De motor gaat automatisch stationair draaien als hij niet wordt belast, waardoor brandstof wordt bespaard en omgevingsgeluid en emissies worden verlaagd. De modellen in de E-serie bevatten een schakelaar voor het uitschakelen van de motor die op een handige plaats in de cabine zit en vanaf maaiveldhoogte bereikbaar is.
AUTOMATISCH TWEE VERSNELLINGEN
Met de standaard automatische voorziening voor twee versnellingen brengt de machine afhankelijk van de omstandigheden de gewenste hoge snelheid en het koppel automatisch in balans, waardoor de machinist beschikt over de optimale snelheid en controle. De machine kan in de lage versnelling worden gezet wanneer een langzamere rijsnelheid is vereist in krappe omstandigheden.
GRAAFBAK MET DRAAIHOEK VAN 200 GRADEN
Een toonaangevende draaihoek van meer dan 200 graden voor de graafbak zorgt ervoor dat het materiaal beter wordt vastgehouden tijdens het laden van de truck. Hierdoor kan ook een verticale wand makkelijker worden gegraven zonder de machine te verplaatsen.
 

ZERO TAIL SWING
Werken in de meest krappe ruimtes
ZERO TAIL SWING
De 303.5E CR heeft een ontwerp met zero tail swing (binnendraaier). Op deze modellen blijft de straal van de opbouw binnen de breedte van de onderwagen.
 

KOPPELINGS- EN UITRUSTINGSSTUKOPTIES
Een nieuw koppelingsontwerp en meerdere uitrustingsstukken vergroten de veelzijdigheid.
KOPPELINGEN
De E-serie is leverbaar met een mechanische penkoppeling of een optionele hydraulische pensnelkoppeling. Het koppelingsontwerp maakt gebruik van een spie om het uitrustingsstuk aan de koppeling te houden, waardoor slijtage wordt verminderd en een goede passing wordt behouden gedurende de levensduur van de koppeling. Met de hydraulische snelkoppeling kan de machinist van uitrustingsstuk wisselen zonder de comfortabele omgeving van de cabine te verlaten.
GROOT ASSORTIMENT UITRUSTINGSSTUKKEN
Speciaal voor de Cat hydraulische minigraafmachines is een groot assortiment uitrustingsstukken ontwikkeld om de machineprestaties te maximaliseren. De volgende uitrustingsstukken zijn leverbaar:
·         Laadbakken (zware uitvoering en grote capaciteit)
·         Kantelbare slotenbakken
·         Hydraulische hamers
·         Grondboren
·         Duimen (niet in alle regio's leverbaar)
·         Trilverdichters
·         Snelkoppeling
STANDAARDGRAAFARMEN MET DUIMVOORBEREIDING (OPTIONEEL IN EUROPA)
De machines worden standaard geleverd met op de graafarm gemonteerde steun, waaraan een hydraulische duim kan worden gemonteerd voor een nog grotere veelzijdigheid van de machine. Een af-fabriek gemonteerde steun en ontlastklep maken de installatie van de hydraulische duim eenvoudig en rendament.
 

DOZERBLAD
Standaarddozerblad haalt het maximale uit de productiviteit.
EENVOUDIGE DOZERHENDEL MET ZWEEFFUNCTIE
De dozerfunctie wordt servogestuurd vanuit de cabine, en biedt zo een soepele en proportionele bediening. De standaardzweeffunctie wordt ingeschakeld door de hendel volledig voorwaarts te bewegen in de arrêteerstand. Reinigen en opvullen is gemakkelijker omdat de machinist de bladhoogte tijdens het rijden niet hoeft te verstellen.
UITSTEKEND ZICHT OP HET BLAD
Het zicht op het blad is vanuit elke positie uitstekend, waardoor het blad achter de machinist geplaatst kan worden en weg van het bakscharnier voor een betere toegang tijdens het naar achteren slepen en afwerken in krappe ruimtes.
OPTIE VOOR VERSTELBAAR DOZERBLAD
Vergroot de veelzijdigheid van de machine met het verstelbaar dozerblad van Cat. Het hydraulisch verstelbare dozerblad is gebouwd voor kracht en duurzaamheid, en heeft een slijtrand van gehard staal en een goede bescherming van cilinders en hydrauliekleidingen. Het verstelbare dozerblad kan recht naar voren worden gezet, of in een hoek van 25 graden naar rechts of links. Dit verlaagt het aantal keren dat u achteruit moet rijden en moet herpositioneren tijdens het opvullen, zodat u sneller kunt werken. Alle functies van het blad worden bediend met één joystick met behulp van een proportionele rolschakelaar voor de hoekfunctie.
 

ONDERWAGEN
Stabiliteit en duurzaamheid.
RUBBEREN RUPS
Met de standaard rubberen rups kunt u op meerdere ondergronden werken, zoals gras, bestrating of steen, zonder de ondergrond of de machine te beschadigen.
OPTIE VOOR STALEN RUPSEN
Optionele stalen rupsen zijn leverbaar voor ruige omstandigheden, zoals bij sloopwerkzaamheden. Het extra gewicht van de stalen rupsen biedt doorgaans meer stabiliteit wanneer er over de zijkant van de machine wordt gegraven.
RUBBEREN PLATEN
Er kunnen optionele rubberen platen worden bevestigd aan de stalen rupsen om schade aan bestrate oppervlakken te voorkomen en lawaai en trillingen tijdens het rijden met het stalen rupssysteem te minimaliseren. Deze optie biedt de maximale totale stabiliteit.

ONDERHOUDSGEMAK
Vereenvoudigde service en dito onderhoud besparen u tijd en geld.
EENVOUDIG ONDERHOUD
Handige onderhoudsfuncties maken onderhoud eenvoudig, wat de uitvaltijd vermindert:
·         Door de zijkap te kantelen, krijgt u toegang tot het luchtfilter, het hoofduitrustingsstukventiel, de keuzeschakelaar voor extra 1-/2-richtingsopbrengst, de accumulator, het brandstoffilter en de hydrauliekolietank. Hierdoor hoeft u de cabine niet te kantelen tijdens onderhoud aan de machine.
·         De naar buiten draaiende achterdeur biedt toegang tot de belangrijke componenten en onderhoudspunten, inclusief het controleren en vullen van motorolie, het verticaal gemonteerde motoroliefilter, de startmotor en de dynamo.
·         Gemakkelijke toegang tot de radiateur en de oliekoeler leidt tot eenvoudiger reinigen en korter onderhoud.
·         SOSSM-kleppen voor oliemonsterafname zorgen voor een gemakkelijke monsterafname van de hydraulische vloeistof voor preventief onderhoud.
·         Een motorolie- en filterverversingsinterval van 500 uur verlaagt de bedrijfskosten en stilstand van de machine.
 

Op zoek naar een andere minigraver? Bekijk ook onze gebruikte en nieuwe minigravers:


 • Gewicht: 7270 kg
  Status: Nieuw
  Urenstand: 5 uur
 • 68.500,00
 • Gewicht: 1855 kg
  Status: Nieuw
  Urenstand: 1 uur
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 5742 kg
  Status: Demo
  Urenstand: 225 uur
 • 43.000,00
 • Gewicht: 1855 kg
  Status: Nieuw
  Urenstand: 1 uur
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 2495 kg
  Status: Demo
  Urenstand: 450 uur
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 1615 kg
  Status: Gebruikt
  Urenstand: 5 uur
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 3520 kg
  Status: Demo
  Urenstand: 60 uur
 • Op aanvraag
 • Gewicht: 8300 kg
  Status: Gebruikt
  Urenstand: 2730 uur
 • Op aanvraag