Assortiment | Bomag BVP 10/30

Bomag BVP 10/30

Bomag

Configuratie:

Let op: Een optimale werking van deze configurator kunnen wij niet garanderen op een mobiele telefoon in verband met de afmetingen van het scherm.

Bomag's kunnen worden uitgerust met vele opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra verlichting, extra hydraulische functies en diverse cabine-mogelijkheden.


  • Tegelmat

Uw configuratie:


Hieronder ziet u een opsomming van de door u samengestelde Bomag.


Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door de scherpe netto prijs.
Bomag heeft een compacte serie eenrichting trilplaten voor kleinere klussen. Hieronder valt ook de Bomag BVP 10/30 Trilplaat. De trilplaat is licht van gewicht, makkelijk te bedienen en eenvoudig mee te nemen door de afneembare bedieningsboom en robuuste bescherming rondom, die ook als handgreep kan dienen. – 10 kN kracht – 100 Hz frequentie Voor licht tegelwerk, krappe bochten en moeilijk bereikbare plekken Speciaal voor de meest voorkomende werkzaamheden heeft Bomag de BVP 10/30, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel is. Deze platen zijn met name geschikt voor licht tegelwerk en groenvoorziening waar men te maken kan hebben met krappe bochten en moeilijk bereikbare plekken. Zo kun je er toch goed aan de slag!
Specificaties
BrandstofBenzine
Breedte300 mm
Centrifugaalkracht10 kN
Garantie3.2.1. Jaar
Gewicht47 kg
BVP 10/30

Uw configuratie

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats