Huren

Welkom bij Verkooyen Verhuur, de verhuurder die behalve verhuurder ook gebruiker is van de machines en u dus als beste kan adviseren.

Verkooyen Verhuur is dé zakelijke verhuurspecialist van uitsluitend de allerbeste grondverzetmachines en uitrustingsstukken zonder machinist. 

We breiden regelmatig ons verhuurvloot uit, dus voor het meest actuele overzicht kijk op onze website of informeer bij één van onze verhuurmedewerkers.

 

Enkele voordelen van het huren bij Verkooyen Verhuur:

- Groot aanbod van machines
- Service en onderhoud op locatie
- Ruime openingstijden
- Flexibele transportmogelijkheden

 

Zakelijke verhuur

Let op: wij verhuren onze machines en uitrustingsstukken enkel aan professionele bedrijven/organisaties die actief zijn in de groensector infra of grond- weg- en waterbouw en aanverwante sectoren. Particulier huren is bij Verkooyen Verhuur helaas niet mogelijk.

 

 

Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden

Dagprijzen en weekprijzen

Onze dagprijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 draaiuren en onze weekprijzen op maximaal 40 draaiuren. In het geval van meer draaiuren is Verkooyen Verhuur bevoegd een toeslag in rekening te brengen van van 2/3 van de prijs per uur. Al onze prijzen zijn excl BTW.

Gebruik

Huurder dient het goed in dezelfde staat als ontvangstname terug in te leveren. Reinigingskosten kunnen eventueel worden doorberekend. De huurder is tevens verantwoordelijk voor het gebruik van de juiste brandstof en smering van het gehuurde goed.

Borgsom

Indien u besluit een machine bij ons te huren, berekenen wij voor nieuwe klanten alleen bij de eerste opdracht eenmalig een borg voor het te huren materieel.

De hoogte van de borgfactuur bedraagt 4x het weektarief van de machine. De borgfactuur dient te zijn voldaan voorafgaand aan de huurperiode.

Na retourname van het materieel wordt de borgfactuur per bank terug gestort, al dan niet met verrekening van eventuele openstaande posten (denk aan huurfacturen, brandstof en/of schades).

Langere periode

Langer huren dan 3 maanden? Neem contact op met één van onze specialisten en stel de machine samen en profiteer van de scherpe tarieven.

Uiteraard is een huurkoop constructie ook een mogelijkheid. U huurt de machine voor een vaste periode waarbij u deze na een bepaalde tijd overneemt.

Verzekering

Huurprijs is inclusief WA-verzekering extra, met € 3000, - exclusief BTW eigen risico per gebeurtenis.

Van de WA-verzekering is mede uitgesloten schade aan goederen/gebouwen die de huurder onder zich heeft of waarvan de huurder eigenaar, lessee, huurkoper of huurder is.

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats