Assortiment | Bomag BVP 18/45

Bomag BVP 18/45

Bomag

Configuratie:

Let op: Een optimale werking van deze configurator kunnen wij niet garanderen op een mobiele telefoon in verband met de afmetingen van het scherm.

Bomag's kunnen worden uitgerust met vele opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra verlichting, extra hydraulische functies en diverse cabine-mogelijkheden.


  • Motorbeschermbeugel
  • Tegelmat
  • Watertank
  • Wielstel

Uw configuratie:


Hieronder ziet u een opsomming van de door u samengestelde Bomag.


Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door de scherpe netto prijs.
Bomag heeft een compacte serie éénrichtings trilplaten voor kleinere klussen. De Bomag BVP 18/45 trilplaat is licht van gewicht, makkelijk te bedienen en eenvoudig mee te nemen door de afneembare bedieningsboom en robuuste bescherming rondom, die ook als handgreep kan dienen. – 18 kN kracht – 90 Hz frequentie Speciaal voor de meest voorkomende werkzaamheden heeft Bomag de BVP 18/45, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel is. Deze platen zijn met name geschikt voor licht tegelwerk en groenvoorziening waar men te maken kan hebben met krappe bochten en moeilijk bereikbare plekken.
Specificaties
BrandstofBenzine
Breedte450 mm
Centrifugaalkracht18 kN
Garantie3.2.1. Jaar
Gewicht91 kg
BVP 18/45
Deze items hebben wij momenteel op voorraad in onze showroom. Kom langs zodat wij u een vrijblijvende demonstratie kunnen geven.

Bekijk onze complete voorraad van Bomag

Uw configuratie

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats