Assortiment | Bomag BPR 25/50D Stoneguard

Bomag BPR 25/50D Stoneguard

Bomag

Configuratie:

Let op: Een optimale werking van deze configurator kunnen wij niet garanderen op een mobiele telefoon in verband met de afmetingen van het scherm.

Bomag's kunnen worden uitgerust met vele opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra verlichting, extra hydraulische functies en diverse cabine-mogelijkheden.


  • Watertank
  • Wielstel
  • Wielstel
  • Wielstel
  • Wielstel

Uw configuratie:


Hieronder ziet u een opsomming van de door u samengestelde Bomag.


Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door de scherpe netto prijs.
De Bomag BPR 25/50 trilplaat beschikt over een robuuste beschermkap en bovendien word het motorgeluid door deze beschermkap aanzienlijk gereduceerd. Ideaal voor grond-, puin- en straatwerk, brede sleuven, spoorbouw, funderingen en groenvoorziening. Ontwikkeld voor aannemers die de BOMAG-kwaliteit willen! De machine is zo’n 50 cm breed en heeft een vermogen van 3,6 kW. De slagkracht bedraag zo’n 25 kN. Niet langer tobben met uw losse tegelmat, voor het exclusievere tegelwerk is er maar één oplossing. Speciaal voor dit geglazuurde klinkerwerk of het mooie hardsteen is er nu een speciale tegelplaat ontwikkeld, de Bomag Stoneguard BPR 25/50.
Specificaties
BrandstofDiesel
Breedte530 mm
Centrifugaalkracht25 kN
Garantie3.2.1. Jaar
Gewicht169 kg
BPR 25/50D Stoneguard
Deze items hebben wij momenteel op voorraad in onze showroom. Kom langs zodat wij u een vrijblijvende demonstratie kunnen geven.

Bekijk onze complete voorraad van Bomag

Uw configuratie

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats