Assortiment | Bomag BR95

Bomag BR95

Bomag

Configuratie:

Let op: Een optimale werking van deze configurator kunnen wij niet garanderen op een mobiele telefoon in verband met de afmetingen van het scherm.

Bomag's kunnen worden uitgerust met vele opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra verlichting, extra hydraulische functies en diverse cabine-mogelijkheden.


  • Wielstel

Uw configuratie:


Hieronder ziet u een opsomming van de door u samengestelde Bomag.


Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verbazen door de scherpe netto prijs.
Bomag BR 95 Trilstamper / Roundplate  Het nieuwste van het nieuwste uit het Bomag-assortiment. De Bomag BR 95 is een uiterst efficiënte, krachtige trilstamper die u het werk nog eenvoudiger maakt. Gecontroleerd en snel werken zonder veel kracht te hoeven zetten. Compact en betrouwbaar De BR 95 van BOMAG combineert de voordelen van twee machineseries: hij is even slank en compact als een trilstamper en even zo betrouwbaar als een traditionele trilplaat. Maar dit doet niet onder voor zijn prestaties. De machine loopt zeer soepel en stabiel en is gemakkelijk te geleiden en te manoeuvreren. De technische eigenschappen komen overeen met die van een eenrichtingsplaat. Op zand, grind en gemengde bodems zijn zeer goede verdichtingswaarden tot een vulhoogte van 25 cm mogelijk.
Specificaties
BrandstofBenzine
Breedte450 mm
Centrifugaalkracht kN
Garantie3.2.1. Jaar
Gewicht92 kg
BR95

Uw configuratie

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats