2020 Mekos ANK 180 Leveler | Aanbouwdelen | Egaliseerbord

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
ADV6
Merk
Mekos
Model
ANK 180 Leveler
Gewicht
605 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Mekos ANK 180 Leveler Egaliseerbord specificaties

Algemeen
Hydraulisch
Nieuw
Grijs
Giant
Afmetingen
950  mm
1.850  mm
1.000  mm
Gewicht
2.5  ton
605  kg
5  ton

Omschrijving

Mekos voor het vol automatisch egaliseren van zand en korrelbanen.
Nauwkeurige werking op de mm nauwkeurig.

Voorzien van sitech / trimble laser techniek.

Maatwerk

De levelers van MCS worden op maat en naar de wensen van de klant gebouwd voor elk type laadschop. De nieuwe generatie MCS levelers wordt opgebouwd met een proportionele besturing zodat met chirurgische precisie kan worden geprofileerd. Ook voor kleine machines worden nu speciale levelers gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan profileerwerk voor kleinere straatwerken, fiets- en wandelpaden of het werken in kleinere ruimtes zoals parkeerkelders.

Gebruik op 3D

Daarnaast bieden wij ook een MCS leveler geschikt voor het gebruik op 3D. Deze machine is geschikt voor het maken van onderbanen bij straatwerk maar zeker ook voor het zwaardere werk. Een van onze laatste noviteiten is een Speciaal ontwikkelde egaliseermachine voor het werken met een Totaalstation. Door de hoge nauwkeurigheid van deze meetinstrumenten wil je ook met de machine onder hoge nauwkeurigheid kunnen profileren en liefst met nog steeds redelijke snelheid. Met deze nieuwe ontwikkeling zijn we in staat om zandbanen te profileren in elke gewenst profiel met overgangen en breekpunten in een snelheid die tot drie keer hoger ligt als bij de standaard profileer machines.

Tonrond afrijen

De vraag om volautomatisch te kunnen afrijen zoals we gewend zijn met een leveler, echter in tonronde vormen is al vele malen bij ons gesteld. De moeilijkheid is echter dat tijdens het rijden deze vorm ook nog moet meelopen met de breekpunten in het straatwerk. Samen met Mekos in Schagerbrug is een constructie gevonden waarbij de leveler is opgedeeld in secties die afzonderlijk worden aangestuurd. Hierdoor kunnen wij een ronding instellen, en wanneer breekpunten worden gemaakt de kruinlijn vasthouden en de ronding naar de kolk variëren.

Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw machine en uw werkzaamheden.
 

Vergelijkbare egaliseerborden

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats