2023 Bomag BT60e Elektrisch | Grondverdichting | Stamper

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK9332
Merk
Bomag
Model
BT60e Elektrisch
Brandstof
Electrisch
Vermogen
3 pk
Gewicht
71 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Bomag BT60e Elektrisch Stamper specificaties

Algemeen
Nieuw
Motor
Electrisch
Accu
3  pk
Gewicht
71  kg

Omschrijving

NIEUW! De elektrische BOMAG BT60e is eenvoudig en comfortabel in gebruik.

“Met sprongen vooruit!” Mede door de extreem hoge spronghoogte van de stampvoet beweegt deze stamper zich eenvoudig en trillingsarm door sleuven.

 

Met de elekrische stamper BT 60 e heeft BOMAG een bijzonder milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke trilstamper ontwikkeld die nieuwe normen stelt in zijn klasse. Hij heeft een slag van 70 mm en een voortbewegingssnelheid van 20 m/min. De motor is volledig ingekapseld voor extra bescherming tegen schokken en vuil. Behalve dat het bijzonder krachtig is, is het ook een waardevolle investering. Omdat de rechtspositie steeds restrictiever wordt: de emissiegrenswaarden voor CO2 en NOx worden strenger en in Duitsland is het bijvoorbeeld niet toegestaan om in diepe greppels te werken met een benzinetamper. Op de bouwplaats mag in veel gevallen alleen elektrische apparatuur worden gebruikt.

Bomag stampers
Bomag is al meer dan 55 jaar een begrip in de wegenbouw en continu bezig om de machines technisch te verbeteren en nog meer bedieningscomfort voor de gebruiker te realiseren.
Bekijk meer stampers

Vergelijkbare stampers

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats