Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures open staan. 

Verkoper : Je wordt mede verwantwoordelijk voor de verkoop van ons complete aanbod van machines. Je onderhoud de contacten met bestaande relaties en uiteraard bouw je nieuwe relaties op

Allround monteur : Sleutel in onze werkplaats aan de meest uiteenlopende machines van een graafmachine tot een shovel en van een aggregaat tot een hoogwerker.

Service monteur : Ga onderweg met één van de mooiste servicebussen!

Monteur trailers & bedrijfswagens : Meer affiniteit met wielen dan rubbertracks? Verkooyen is ook actief in de inkoop en verkoop van bedrijfswagens en aanhangwagens. 

 

Verkoper

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gemotiveerde en gedreven (junior) verkoper die ons team fulltime kan ondersteunen.

Verkooyen Machines is actief op het gebied van compacte grondverzetmachines van onder andere de gerenommeerde merken Kubota, Giant, Bomag, Cangini en Ifor-Williams.

Heb jij passie voor grondverzetmachine ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie in de binnendienst ben je mede verantwoordelijk voor;

 • De verkoop van ons complete aanbod van machines en vele verschillende aanbouwdelen.
 • Onderhouden van het contact met bestaande relaties en uiteraard bouw je nieuwe relaties op met eindgebruikers zoals bedrijven die actief zijn in de bouw-, infra- en groensector.
 • Onze mailbox zit dagelijks vol met vele aanvragen. Jij zorgt dat deze professioneel en met deskundigheid zo compleet mogelijk worden beantwoord. Hierbij dien je uiteraard de klant zo goed mogelijk te adviseren.
 • Behandelen van correspondentie en beantwoorden van de telefoon.
 • Offertes en orders uitwerken.

Jouw profiel

 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent digitaal goed onderlegd en kunt optimaal werken met Office365.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent bereid om afwisselend met je collega’s eens op zaterdag te werken.

Wij bieden

 • Een mooie kans om je te ontwikkelen
 • Eventueel te worden opgeleid binnen ons vakgebied.
 • Een zeer afwisselende en uitdagende baan met toekomst.
 • Samenwerken in een gemotiveerd team van collega’s.
 • Goede arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Heb je interesse?

Roland Verkooyen         06-53422344

Twan Verkooyen            06-20749230

 

Allround Monteur

Op de eerste plaats ben je technisch ingesteld. Techniek is dus ook jouw passie, zoals het de onze is. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel, beschikt over voldoende constructieve vaardigheden, bent bekend met diverse lastechnieken, en je hebt kennis van hydraulische systemen, elektrotechniek en dieseltechniek.
Keuren, onderhouden, repareren, oplossen van storingen aan voertuigen en machines behoren tot je dagelijkse taken. Ook op nieuwe machines zijn het opbouwen van diverse mechanische, hydraulische en elektrische opties op machines een vaak voorkomende bezigheid.

Heb je alleen ervaring met hydrauliek en niet met motoren of andersom? Twijfel niet om te informeren. Verkooyen is veel meer dan alleen maar minigravers!

 

Service Monteur

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van een Kubota of Giant?

Als Service Monteur ben je veel zelfstandig op pad. Toch maak je onderdeel uit van een hecht en professioneel team van ongeveer 10 monteurs die voor elkaar klaarstaat. Je levert topkwaliteit, hebt bij voorkeur ervaring met het onderhouden van grondverzetmaterieel. Je zult voornamelijk in de buitendienst actief zijn met het onderhouden en repareren van minigravers, minishovels, grondverdichtingsmaterieel en diverse andere machines. Ook het keuren van minigravers en shovels behoort tot je taken.

Wij bieden;

 • Een hele mooie mobiele werkplek waar veel monteurs jaloers op zullen zijn.
 • Een leuke uitdagende, maar vooral afwisselende baan voornamelijk in de buitendienst.
 • Eventueel zal je waar nodig ook in binnen in de werkplaats staan.
 • Zeer afwisselend aanbod van werk. Wij bieden het totaalplaatje aan van rijwerk tot aan motortechniek. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat is wat het werken bij Verkooyen zo leuk maakt.

Wij vragen;

 • Ervaring als monteur en affiniteit met grondverzetmachines of verwante sectoren
 • Rijbewijs C, indien deze nog niet bezit is kan deze indien nodig in overleg behaald worden.
 • Je bent flexibel, klantgericht ingesteld en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
 • Je woont in de omgeving van Vessem.

 

Monteur trailers en bedrijfswagens

Meer affiniteit met wielen dan rubbertracks? Verkooyen Trailers BV is voornamelijk actief in het verkopen onderhouden van nieuwe en gebruikte Ifor Williams aanhangwagens. Ifor Williams bouwt alle type aanhangwagens van machinetransporters, autotransporters en paarden- en veetrailers. Jij wordt hoofd verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van deze trailers. Ook nog ambitie voor de verkoop van deze trailers? Ook dat is mogelijk bij Verkooyen Trailers. Daarnaast houden we ons bezig met de in- en verkoop van bijvoorbeeld bedrijfswagens, oprijwagens en opleggers.

Open soliciatie

Staat jouw functie niet in bovenstaande lijst, maar zie je jouw kansen en toekomst wel bij Verkooyen Machines liggen? Twijfel dan niet en stuur je open sollicitatie naar onderstaand e-mailadres en dan nemen wij automatisch contact met u op.


 
Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden een afwisselende en bijzonder uitdagende fulltimebaan in de grondverzetbranche. Je wordt onderdeel van een gezonde, nog altijd groeiende organisatie met een open en informele werksfeer. Er heerst een mentaliteit van hard werken, met heel veel vrijheden en volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Verkooyen betekent overigens ook werken bij een bedrijf met ambitie.
 
Reageren
Ben je al enthousiast geworden? Stuur dan snel je CV inclusief motivatie naar info@verkooyenmachines.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats