2022 Hamevac VTH-500-A Vacuum tegeltiller op accu | Vacuum techniek | Vacuum Til Hulp

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK8743
Merk
Hamevac
Model
VTH-500-A Vacuum tegeltiller op accu
Gewicht
30 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 45,00
Weekprijs
€ 160,00
Maandprijs
Op aanvraag
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Hamevac VTH-500-A Vacuum tegeltiller op accu Vacuum Til Hulp specificaties

Algemeen
Nieuw
30  kg
250
Afmetingen
2.250  cm
1.450  cm
600  cm

Omschrijving

Vacuüm Til Hulp VTH-500-A

(Beton-) producten leggen tot 500 Kg? Met de VTH-500-A kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 98 kg. en 500 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 500 kg. een passende zuignap.

Standaard wordt hier door ons een zuignap 40x50cm mee geleverd. Wilt u liever een andere of meerdere zuignappen dan kan dat uiteraard ook bij Verkooyen.

 

De VTH-serie vacuümunits bestaan uit een vacuümpomp die is ingebouwd in een robuust uitgevoerd frame. Dit frame is een hijsbaar frame met een Max. hefvermogen van 250 kg (VTH-250) of 500 kg (VTH-500). Het robuust uitgevoerde frame kan d.m.v.
een ketting aan een machine worden opgetild of met behulp van de stuurhandgrepen door twee mensen (VTH-250) worden bediend. Aan de onderzijde van de vacuümunit zit een hijspunt waaraan de verschillende soorten zuignappen met een borgpen bevestigd kunnen worden. Het aansluiten van de vacuümslangen gebeurt met snelkoppelingen. Al onze vacuümsystemen zijn uitgevoerd met een vacuüm buffertank zodat een grote veiligheid gegarandeerd is. Ook is een vacuümmeter gemonteerd
waarop te zien is wanneer het veilig is om te heffen. Naast de vacuümmeter is er ook nog een akoestische signalering. De vacuümunits zijn ontworpen voor de zware bouwpraktijk en de zuignappen zijn solide uitgevoerd. Deze VTH serie is alleen geschikt voor het opnemen en verleggen van luchtdicht materiaal.

De VTH-500-A kan niet meer met de hand gebruikt worden, maar wel heel eenvoudig aan je machine of een loopkat d.m.v. het standaard aanwezige hijsoog.

 

Comfort en Veiligheid
De manuele losklep, aan/uit knop, voltmeter en vacuümmeter bevinden zich direct bij de bediener, makkelijk en comfortabel. Naast de goed afleesbare vacuümmeter is er ook nog een acoustisch veiligheidssignaal. Tot slot is de VTH-500-A uitgerust met een ruim bemeten buffertank. Als de vacuümpomp om wat voor reden dan ook stopt, blijft het product nog even hangen! Veiligheid gegarandeerd.

Accu besparende 1/2 stand
De aan/uit schakelaar van de VTH-500-A heeft 3 standen: UIT - 1 - 1+2
Deze vacuümunit is uitgerust met 2 vacuümpompen die naar keuze geschakeld kunnen worden. Is het op te nemen product niet zwaarder als 250kg kun je kiezen voor stand 1. In stand 1 wordt er minder aanspraak gemaakt op de accu en gaat het aanzuigen nog steeds redelijk snel. Gaan we boven de 250kg is het verstandig stand 1+2 te gebruiken. In deze stand gaat het aanzuigen sneller en wordt er iets meer aanspraak op de accu gemaakt.

De onafhankelijke vacuümunit:
De VTH-500-A is voorzien van een accu die bij normaal gebruik eenvoudig een dag meegaat. Hij regelt zijn aandrijving zelf en is niet afhankelijk van stroom, hydrauliek of een andere externe bron. 's Nachts aan de lader, overdag werken.

Onderhoudsarm
De VTH-500-A is voorzien van een verwisselbaar filterelement in een doorzichtig huisje. Direct zichtbaar als het vervuild is en eenvoudig te vervangen.

Afdichting
Het slijtdeel van, in principe, alle vacuümunits is de afdichting. Dit is het onderdeel wat je het meest zult vervangen.
We werken dus NIET met vlakke platen als zuignap en vervolgens dure gevulcaniseerde afdichtingen.
Met jou als afnemer in ons achterhoofd produceren we zuignappen met een profiel waardoor we industriële afdichtingen kunnen gebruiken die voordeliger zijn in aanschaf en makkelijk (ook op de werkplek) te vervangen zijn. In stand 1 wordt er minder aanspraak gemaakt op de accu en gaat het aanzuigen nog steeds redelijk snel.
Gaan we boven de 250kg is het verstandig stand 1+2 te gebruiken.
In deze stand gaat het aanzuigen sneller en wordt er iets meer aanspraak op de accu gemaakt.

Hamevac vacuum til hulp
Zoekt u een vacuüm unit voor op uw graafmachine of wiellader?
Een vacuüm systeem van Hamevac verplaatst alle soorten betonelementen binnen no time. 
Bekijk meer vacuum til hulp

Vergelijkbare vacuum til hulp

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats