2023 Hamevac VHU-700-BL Vacuumunit | Vacuum techniek | Vacuum Hef Unit

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK9019
Merk
Hamevac
Model
VHU-700-BL Vacuumunit
Gewicht
60 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 90,00
Weekprijs
€ 320,00
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Hamevac VHU-700-BL Vacuumunit Vacuum Hef Unit specificaties

Algemeen
Demo
Afmetingen
530  mm
880  mm
1.100  mm
Gewicht
60  kg
700  kg

Omschrijving

De unit voor zware poreuze tegels / betonplaten

De VHU-700-BL maakt gebruik van Blower vacuüm (Laag vacuüm). Zonder al te technisch te worden betekent dit in het kort dat een VHU-700-BL een lager percentage vacuüm haalt (-200 mbar/20%) maar wel veel luchtverplaatsing heeft (belangrijk bij poreuze producten). De unit geeft bij 20% al groen aan (veilig om te tillen) en is ook in staat de continu aangevoerde "leklucht" af te voeren en het product dus vast te houden.

 

Probleemloos leggen tot 700Kg

(Beton-) producten leggen tot 700 Kg? Met de VHU-700-BL kan dit probleemloos. Met zuignappen variërend tussen 30 kg. en 700 kg. hefvermogen is er voor ieder product tot 700 kg. een passende zuignap.

Specifieke toepassing:

Een belangrijke oorzaak voor het gaan produceren van de VHU-700-BL is het feit dat een aantal gerennomeerde betonfabrikanten zijn begonnen met het maken van extra zware maar poreuze betontegels. Het gewicht van de tegels kan variëren tussen de 350kg en 700kg. In de praktijk blijkt dat deze tegels te poreus zijn voor bijvoorbeeld de VHU-1000-B en de VHU-3000 (beiden hoog vacuüm)

Zuignappen:

Er is een groot gamma aan zuignappen beschikbaar voor deze vacuümunit. Tussen 30 kg en 700 kg is er vrijwel voor elk op te nemen product een geschikte zuignap.

Hij is uitermate geschikt voor poreuze producten, maar uiteraard kunnen ook andere producten tot 700 kg met deze vacuümunit verwerkt worden.

Elke VHU-700-BL is standaard uitgerust met een snelwissel systeem voor de zuignappen.

In combinatie met een machine:

De VHU-700-BL wordt gebruikt in combinatie met een machine. Met het standaard aanwezige hijsoog kan hij makkelijk aan diverse machines bevestigd worden. Deze vacuümunit is ook standaard uitgerust met extra valbeveiliging. 2 haken waarmee met behulp van een ketting of sjorband de lading extra gezekerd kan worden bij het werken boven de 1,5 meter.

Comfort en Veiligheid:

Een handige stuurhandgreep met aanwezige losklep zorgt ervoor dat het product eenvoudig gepositioneerd kan worden en gelost. Vanaf dezelfde stuurhandgreep is er direct zicht op de grote vacuümmeter zodat altijd helder in beeld is of het veilig is om te tillen. Tot slot is de VHU-700-BL standaard uitgerust met een snelwisselsysteem voor de zuignappen.

Hamevac vacuum hef units
Zoekt u een vacuüm unit voor op uw graafmachine of wiellader?
Een vacuüm systeem van Hamevac verplaatst alle soorten betonelementen binnen no time. 
Bekijk meer vacuum hef units

Vergelijkbare vacuum hef units

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats