2022 Giant G2700E X-tra (Cabine) | Wiellader | Mini Shovel

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK8751
Merk
Giant
Model
G2700E X-tra (Cabine)
Uren
100 uur
Kenteken
T-98-FGF
Gewicht
2.600 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 165,00
Weekprijs
€ 660,00
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Giant G2700E X-tra (Cabine) Mini Shovel specificaties

Algemeen
100  uur
Demo
249  cm
Rijwerk
Banden
31x15.50-15   
4x4
Motor
Elektromotor
Afmetingen
3.377  mm
1.280  mm
2.400  mm
Gewicht
2.275  kg
2.600  kg

Omschrijving

Deze 100% elektrische Giant minishovel is voorzien van het zwaarst mogelijke accu-pakket en alle noodzakelijke opties om de machine te voorzien van een kenteken zoals verkeersverlichting en transportlock.

Verder voorzien van een tweede extra functie, proportioneel te bedienen in de joystick.

 

Profiteer van de MIA-regeling

Als ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2700E. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines.

Om dit moment bestaan er diverse regelingen zoals de MIA

 

G2700E Elektrisch

De elektrische minishovel G2700E is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De G2700E is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Standaard is de G2700E uitgerust met een 48V lithium-ion accu die eenvoudig geladen kan worden met de "on board" lader. De afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving en 12 kW voor de werkhydrauliek, zorgen altijd voor voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. Verder regenereert de machine energie wanneer de machine uitrolt of van een heuvel omlaag rijdt.

 

Uitvoering Giant G2700E

Onze machines zijn meestal voorzien van vele opties om deze als werktuigendrager te kunnen gebruiken. Informeer dus altijd naar de uitvoering van de desbetreffende Giant en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

Deze Giant G2700E is bijvoorbeeld voorzien van het grootste accupakket beschikbaar, zwaarste onboard-lader en twee extra functies.

 

MIA/Vamil

Milieu-investeringsaftrek (MIA) is een fiscale regeling en geeft ondernemers belastingvoordeel. U investeert fiscaal voordelig in een milieuvriendelijke techniek als deze staat op de Milieulijst die hoort bij deze fiscale regelingen. MIA is geen subsidieregeling. 

De GIANT G2700E en GIANT G2700E X-TRA vallen voor het jaar 2022 in de MIA-regeling van het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De machines komen in aanmerking voor de meldcode G3413: G = 45% MIA. Vraag uw boekhouder/accountant naar de voordelen. MIA dient u binnen 3 maanden na het 'aangaan van verplichting' tot aankoop van het bedrijfsmiddel te melden. Dit is bijvoorbeeld het tekenen van een koopovereenkomst. 

Meer informatie over de regeling en het melden van uw aankoop kunt u op de volgende website: https://mijn.rvo.nl/mia-en-vamil

 

Gewicht inclusief zwaar accupakket is 2350kg zonder aanbouwdelen!

Mini Shovels

Mini wielladers worden veel ingezet op moeilijk te bereiken plaatsen. Deze miniloaders zijn smal en kunnen hierdoor plaatsen bereiken met weinig werkruimte. Dit omdat een minishovel ook nog eens over behoorlijke capaciteiten beschikt en men diverse aanbouwdelen kan aankoppelen zoals een dichte bak, palletbord, stenenklem of een veegbezem

Giant G2700E X-tra (Cabine) Mini Shovel optie's

Giant mini shovels
De mini wielladers en verreikers van Giant staan bekend om hun
compacte formaat en korte draaicirkel.
Deze machines zijn erg wendbaar en op veel plekken inzetbaar.
Bekijk meer mini shovels

Vergelijkbare mini shovels

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats