2023 Giant G2200E | Wiellader | Mini Shovel

Verkoopprijs € 58.000,00 Excl. BTW
Basis informatie
Referentie
VK9180
Merk
Giant
Model
G2200E
Uren
1 uur
Vermogen
9 pk
Kenteken
T-89-FPF
Gewicht
2.200 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
€ 58.000,00  Exclusief BTW

Giant G2200E Mini Shovel specificaties

Algemeen
282  cm
1  uur
Rijwerk
31x15.50-15 X-trac   
4x4
Banden
Motor
Elektromotor
9  pk
Afmetingen
2.975  mm
1.280  mm
2.300  mm
Gewicht
2.200  kg
1.500  kg

Omschrijving


Deze 100% elektrische Giant minishovel is voorzien van het zwaarst mogelijke accu-pakket en alle noodzakelijke opties om de machine te voorzien van een kenteken zoals verkeersverlichting en transportlock.

Verder voorzien van een tweede extra functie, proportioneel te bedienen in de joystick, een luchtgeveerde stoel en volop LED verlichting.Profiteer van 27% MIA

Als ondernemer is het mogelijk om fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke technieken zoals de G2200E en G2200E X-TRA. Daarnaast profiteer je van lagere bedrijfskosten en minder onderhoud tijdens de levenscyclus van deze GIANT machines.
Bekijk de actuele regelgeving hier: https://www.rvo.nl/sites/default/files/2024-01/RVO-Brochure-Milieulijst2024.pdf


G2200E Elektrisch

De elektrische minishovel G2200E heeft een hefvermogen van 1650 kg, een hefhoogte van 2.82 meter en is speciaal ontwikkeld voor extreem zwaar werk en werkzaamheden in de bouw en grondverzet. De wiellader combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De G2200E is daarom ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Standaard is de G2200E uitgerust met een 48V lithium-ion accu die eenvoudig geladen kan worden met de "on board" lader. De afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving en 12 kW voor de werkhydrauliek, zorgen altijd voor voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. Verder regenereert de machine energie wanneer de machine uitrolt of van een heuvel omlaag rijdt.Uitvoering Giant G2200E

Onze machines zijn meestal voorzien van vele opties om deze als werktuigendrager te kunnen gebruiken. Informeer dus altijd naar de uitvoering van de desbetreffende Giant en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

Deze Giant G2200E is bijvoorbeeld voorzien van het grootste accupakket beschikbaar.De gehele dag elektrisch werken!

De elektrische machines hebben zelfs meer trekkracht dan de diesel-variant. Dit vermogen is direct beschikbaar doordat er gebruik wordt gemaakt van een aparte rijmotor. Een vermogen van 6,5 kW wordt gecombineerd met 6-tons assen en dat geeft een trekkracht van 12.500 N. Door de vierwielaandrijving wordt optimale tractie gegarandeerd. Door drie verschillende rijstanden is het altijd mogelijk om werk precies uit te voeren. Doordat er geen hydrostaat gebruikt wordt blijven de elektrische machines lekker stil.

Voor de werkhydrauliek wordt gebruik gemaakt van een tweede elektromotor. Dit heeft als voordeel dat de GIANT wiellader dus ook weinig stroom verbruikt als er veel mee gereden wordt. Met 12 kW voor de hydrauliek is er altijd voldoende kracht om zelfs complete pallets met klinkers te tillen.


Nieuwste technologie

Voor de ontwikkeling van elektrische machines werkt Tobroco-Giant samen met Jungheinrich. Deze mondiale en betrouwbare partner heeft jaren ervaring met elektrische heftrucks en deze kennis is gebruikt voor de elektrische GIANT wielladers. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste lithium-ion accu’s omdat deze drie keer langer mee gaan dan loodzuur accu’s, betere prestaties leveren en sneller opladen. De accu’s worden beschermd door een intelligent accubeheersysteem en er kan altijd worden bijgeladen zonder dat dit invloed heeft op de levensduur.


Mini Shovels

Mini wielladers worden veel ingezet op moeilijk te bereiken plaatsen. Deze miniloaders zijn smal en kunnen hierdoor plaatsen bereiken met weinig werkruimte. Dit omdat een minishovel ook nog eens over behoorlijke capaciteiten beschikt en men diverse aanbouwdelen kan aankoppelen zoals een dichte bak, palletbord, stenenklem of een veegbezem

Giant G2200E Mini Shovel optie's

Giant G2200E samenstellen

EXTRA OPTIES EN AANBOUWDELEN

Maak een keuze in uitvoering en aanvullende opties en verkrijg direct een scherpe prijs. Zelf een machine samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Start direct met configureren
Giant mini shovels
De mini wielladers en verreikers van Giant staan bekend om hun
compacte formaat en korte draaicirkel.
Deze machines zijn erg wendbaar en op veel plekken inzetbaar.
Bekijk meer mini shovels

Vergelijkbare mini shovels

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats