2023 Giant G2700E TELE | Wiellader | Mini Shovel

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK9366
Merk
Giant
Model
G2700E TELE
Uren
1 uur
Brandstof
Electrisch
Kenteken
T-14-FVK
Gewicht
2.695 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Giant G2700E TELE Mini Shovel accessoires

Giant G2700E TELE Mini Shovel specificaties

Algemeen
Nieuw
370  cm
1  uur
Giant
Rijwerk
Banden
31x15.50-15 X-TRAC   
4x4
Motor
Electrisch
Elektrisch
Elektromotor
Afmetingen
3.590  mm
1.280  mm
2.350  mm
Gewicht
2.695  kg
1.600  kg

Omschrijving

Deze 100% elektrische Giant minishovel is voorzien van het zwaarst mogelijke accu-pakket en alle noodzakelijke opties om de machine te voorzien van een kenteken zoals verkeersverlichting en transportlock.

Verder voorzien van een tweede extra functie, proportioneel te bedienen in de joystick.

 

G2700E Elektrisch

De G2700E TELE is de eerste elektrische telescooplader van TOBROCO-GIANT. De machine biedt klanten de voordelen van het vertrouwde en geprezen compacte ontwerp en levert een maximale hefhoogte van 360cm. De voorzijde van de machine is gebaseerd op het G2700E X-TRA model, wat bijdraagt aan een uitstekend zicht op het aanbouwdeel en een relatief laag zwaartepunt. Voor een ongehinderd zicht naar voren en bescherming tegen beschadigingen, zijn af fabriek de hydrauliekleidingen weggewerkt in de telescopische arm. 

De G2700E TELE is net zoals de G2700E uitgerust met 2 elektromotoren. Een 7 kW elektromotor zorgt voor ongekende trekkracht op de wielen waarmee snel tot 20 km/uur kan worden geaccelereerd. Een tweede 12 kW elektromotor drijft de hydrauliek aan, waarbij een capaciteit tot 40 liter/min hoge prestaties garandeert. De elektrische telescooplader stoot geen emissie uit en draagt bij aan een schonere lucht en betere gezondheid voor mens en dier. En door de afwezigheid van een verbrandingsmotor werkt de machine in stilte. 


Standaard is de G2700E uitgerust met een 48V lithium-ion accu die eenvoudig geladen kan worden met de "on board" lader. De afzonderlijke elektromotoren, 6,5 kW voor de aandrijving en 12 kW voor de werkhydrauliek, zorgen altijd voor voldoende vermogen om werkzaamheden precies uit te voeren. Verder regenereert de machine energie wanneer de machine uitrolt of van een heuvel omlaag rijdt.

 

Uitvoering Giant G2700E

Onze machines zijn meestal voorzien van vele opties om deze als werktuigendrager te kunnen gebruiken. Informeer dus altijd naar de uitvoering van de desbetreffende Giant en laat je overtuigen door de mogelijkheden.

Deze Giant G2700E is bijvoorbeeld voorzien van het grootste accupakket beschikbaar, zwaarste onboard-lader en twee extra functies.

 

MIA

Milieu-investeringsaftrek (MIA) is een fiscale regeling en geeft ondernemers belastingvoordeel. U investeert fiscaal voordelig in een milieuvriendelijke techniek als deze staat op de Milieulijst die hoort bij deze fiscale regelingen. MIA is geen subsidieregeling. 

De GIANT G2700E en GIANT G2700E X-TRA vallen voor het jaar 2022 in de MIA-regeling van het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De machines komen in aanmerking voor de meldcode G3413: G = 45% MIA. Vraag uw boekhouder/accountant naar de voordelen. MIA dient u binnen 3 maanden na het 'aangaan van verplichting' tot aankoop van het bedrijfsmiddel te melden. Dit is bijvoorbeeld het tekenen van een koopovereenkomst. 

Meer informatie over de regeling en het melden van uw aankoop kunt u op de volgende website: https://mijn.rvo.nl/mia-en-vamil

Mini Shovels

Mini wielladers worden veel ingezet op moeilijk te bereiken plaatsen. Deze miniloaders zijn smal en kunnen hierdoor plaatsen bereiken met weinig werkruimte. Dit omdat een minishovel ook nog eens over behoorlijke capaciteiten beschikt en men diverse aanbouwdelen kan aankoppelen zoals een dichte bak, palletbord, stenenklem of een veegbezem

Giant G2700E TELE Mini Shovel optie's

Giant G2700E TELE samenstellen

EXTRA OPTIES EN AANBOUWDELEN

Maak een keuze in uitvoering en aanvullende opties en verkrijg direct een scherpe prijs. Zelf een machine samenstellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Start direct met configureren
Giant mini shovels
De mini wielladers en verreikers van Giant staan bekend om hun
compacte formaat en korte draaicirkel.
Deze machines zijn erg wendbaar en op veel plekken inzetbaar.
Bekijk meer mini shovels

Vergelijkbare mini shovels

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats