2023 Giant GS950T Skidsteer | Wiellader | Schranklader

Verkoopprijs Op aanvraag
Basis informatie
Referentie
VK9279
Merk
Giant
Model
GS950T Skidsteer
Uren
1 uur
Brandstof
Diesel
Vermogen
25 pk
Gewicht
1.036 kg
Status
Op voorraad
Verkoopprijs
Op aanvraag

Verhuur mogelijkheden

Dagprijs
€ 90,00
Weekprijs
€ 360,00
 Vrijblijvende offerte ontvangen

Giant GS950T Skidsteer Schranklader specificaties

Algemeen
206  cm
Nieuw
Giant Compact
Geel
1  uur
Rijwerk
Rubber tracks
23  cm
Rupsen
Motor
Diesel
Kubota
3 cilinder D902
25  pk
Afmetingen
1.371  mm
1.000  mm
Gewicht
570  kg
1.036  kg

Omschrijving

Giant GS950T Skidsteer.

Met dit nieuwe model wordt het portfolio skidsteers van Giant verder uitgebreid. Door het gebruik van tracks is de bodemdruk beter verdeeld en door het aangepaste zwaartepunt kan deze machine aanzienlijk meer heffen dan een standaard Giant Skidsteer. Deze machine heeft daarmee een hefvermogen van bijna 600kg!

 

Skid op rupsen GS950T

Met de skid op rupsen breidt TOBROCO-GIANT zijn portfolio uit met twee compacte machines die zorgen voor een grote toename in efficiency en productiviteit bij de gebruiker. Van de twee modellen is de versie met 25 pk diesel de sterkste in zijn klasse.

De skid steer van TOBROCO-GIANT wordt ook wel dé “hop-on-hop-off machine” genoemd. De machine beschikt over alle eigenschappen die voor de gebruiker van belang zijn om werkzaamheden zo efficiënt, veilig en productief mogelijk uit te voeren.  De skid op rupsen heeft meer tractie dan de skid op wielen. Het zwaartepunt van de machine is veranderd, waardoor de druk op de bodem beter wordt verdeeld en de skid steer veel stabieler is. Opvallend is het hoge hefvermogen van de machine in relatie tot zijn eigen gewicht. De compacte machine is in 2 modellen verkrijgbaar: twee dieseluitvoeringen met respectievelijk 20 pk en 25 pk. In breedtes is er keuze tussen 90 cm en 100 cm.

Schrankladers

Schrankladers zijn zeer veelzijdige machines in het grondverzet. De multifunctionele capaciteiten van deze wielladers zijn zeer groot. Deze compacte en makkelijk te keren lader is zeer geschikt voor sloopwerkzaamheden. Omdat het een smalle machine is zijn moeilijk bereikbare plekken en smalle wegen geen probleem. De schranklader is geschikt voor veel van onze aanbouwdelen zoals een hydraulische sloophamer, rolbezem of puinbak aan te koppelen. 

Giant GS950T Skidsteer Schranklader optie's

Giant schrankladers
De mini wielladers en verreikers van Giant staan bekend om hun
compacte formaat en korte draaicirkel.
Deze machines zijn erg wendbaar en op veel plekken inzetbaar.
Bekijk meer schrankladers

Vergelijkbare schrankladers

Nieuw en tweedehands
Ruim assortiment
Eigen werkplaats